Higjina niveli 2

Published by admin on

Higjena e mirë personale

Cilat janë procedurat për mbrojtjen e syve

Hedhja e tepërt e parfumit apo kolonjës mund t’i shkaktojë një personi

Për të hequr bakteret dhe të pastrosh erën e gojës duhet të:

Cili nga faktorët e mëposhtëm është i nevojshëm për një person të shëndetshëm?

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni