Larja e duarve është një nga gjërat më të rëndësishme për të ndërprerë shpërndarjen e baktereve dhe viruseve. Zgjidhni opsionin e saktë të renditjes së hapave për larjen e duarve:

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni