Sa shpesh duhet të ndërrojmë veshmbathjet tona:

Cila nga proçeset e mëposhtme pastron dhëmbët dhe largon papastërtitë?

Thonjtë mund të mbahen të shëndetshëm nëse:

Sa shpesh duhet të shkoni tek dentisti?

Sa shpesh duhet ta ndërroni furçën e dhëmbëve?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni