Cila është mënyra më e mirë për të shmangur sëmundjet?

Përse duhet thajmë duart pas larjes?

Cila është e vërtetë për bakteret?

Larja e duarve është një veprim që:

Cilët elemente duhen shtuar në ujë për të patur dhëmbë të shëndetshëm?

Cili nga dhëmbët përdoret për të bluar ushqimin?

Cilat janë kushtet për rritjen dhe shumimin e baktereve?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni