Niveli i trete 12-16

Published by admin on

Cila është mënyra më e mirë për të shmangur sëmundjet?

Përse duhet thajmë duart pas larjes?

Cila është e vërtetë për bakteret?

Larja e duarve është një veprim që:

Cilët elemente duhen shtuar në ujë për të patur dhëmbë të shëndetshëm?

Cili nga dhëmbët përdoret për të bluar ushqimin?

Cilat janë kushtet për rritjen dhe shumimin e baktereve?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni