Niveli i pare 6-11 vjec

Published by admin on

Larja e duarve është një nga gjërat më të rëndësishme për të ndërprerë shpërndarjen e baktereve dhe viruseve. Zgjidhni opsionin e saktë të renditjes së hapave për larjen e duarve:

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni