Niveli 3 Higjina

Published by admin on

Kur është dita botërore e Shëndetit?

Pastërtia, ushtrimet fizike, pushimi dhe gjumi janë pjesë e

Kur përgatisim ushqimet duhet të

80% e sëmundjeve të transmetueshme përhapen përmes

Cili aktivitet përfshin krijimin dhe mbajtjen e një praktike të përditshme të kujdesit për të ndihmuar në zvogëlimin e efekteve negative të shkaktuara nga mikrobet

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni