Niveli 2 Higjina

Published by admin on

Zakonisht çorapet duhet të ndërrohen

Nëse ne nuk lajmë dhëmbët rregullisht, atëherë do të kemi

Nëse nuk e lajmë fytyrën tonë shpesh çfarë mund të ndodhë?

Higjena e mirë personale

Thonjtë e duarve duhen të prera dhe të pastra sepse

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni