Higjiena Niveli 1

Published by admin on

Përse është e rëndësishme të lajmë duart?

Duart duhet t’i lajmë me?

Cila nga proçeset e mëposhtme pastron dhëmbët dhe largon papastërtitë?

Sa shpesh duhet të përdorni fillin dentar?

Veprimet të cilat përmirësojnë shëndetin tonë të përgjithshëm quhen?

Categories: Uncategorized

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni